Depren Bölgesinden Geldi, Bebeğini Isparta’da Dünyaya Getirdi

Depren Bölgesinden Geldi, Bebeğini Isparta’da Dünyaya Getirdi

Depren Bölgesinden Geldi, Bebeğini Isparta’da Dünyaya Getirdi

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem bölgesinden kendi imkanlarıyla Isparta Şehir Hastanesine gelen Kahramanmaraşlı Gümbür ailesinin bebekleri sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi.

Başhekim Opr. Dr. M. Zafer Dirik,  anne ve bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğunu, hastanemize  gelen depremzede vatandaşlarımızın en iyi sağlık hizmetini alabilmesi için çalışıyoruz dedi.

Dirik; ‘İnşallah bu zor dönemden geçip yaralarımızı birlikte saracağız. Deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet ve yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler