Kar Yağışı Sonrası Yine Elektrikler Kesildi
Meteoroloji günler öncesinden Isparta, Burdur ve Antalya çevresi için uyarı yapmıştı. Önceki gün başlayan kar yağışı nedeniyle elektrik kesintileri de baş gösterdi. Isparta geçtiğimiz aylarda uzun süren elektrik kesintileri ile gündeme gelmişti. Yoğun kar yağışı nedeniyle Isparta'da bazı köy ve mahallelere elektrik verilemediği belirtildi.
Isparta'nın bazı mahallelerine yoğun kar yağışı nedeniyle dün elektrik verilemedi. Kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ederken elektriklerin ne zaman geleceği gün boyu tartışılan konu oldu. Elektrik tellerinde biriken kar nedeniyle kopmalar meydana geldiğinden kent merkezindeki bazı mahallelerde kesinti yaşandı. Çevre illerdeki bazı elektrik dağıtım şirketleri, kentteki arızalara müdahaleye destek için ekip yönlendirdi. Isparta'da başlayan yoğun kar yağışı bölgede elektrik kesilmesine neden oldu.
ŞUBAT AYINDA ISPARTA'DA ELEKTRİKLER UZUN SÜRE GELMEDİ
Isparta'da 3 Şubat'ta yoğun kar yağışı başladı ve enerji hatlarında uzun süre arıza meydana gelmişti. Özellikle enerji nakil hatlarında buz yükü nedeniyle kopmalar yaşanmıştı. Kentin farklı noktalarında elektrikler gitmişti. Elektrikler uzun süre kent geneline verilememişti. (Tuna Ünal)


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.