Komandolar çarşı iznine çıkabilecek

Uzun süredir tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan salgın hastalık nedeni ile devletimizin aldığı tedbirler neticesinde Eğirdir Dağ Komando Okulu personeli çarşı iznine çıkamıyordu. Gerekli görüşmeler neticesinde askerlerin çarşı iznine çıkabilmelerinin önü açıldı.

Komandolar çarşı iznine çıkabilecek

Konu ile ilgili açıklama yapan Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök; 'Ülkemiz güvenliğinde önemli bir rolü üstlenen Eğirdir Dağ Komando Okulu personelimiz 05.03.2022  tarihinden itibaren hafta sonları çarşı izinlerine çıkacaktır. İlçemizi daha yakından tanıma imkanı bulacaklardır.

Yıllardır Dağ Komando Okulu personeline ev sahipliği yapan ilçemiz hijyen tedbirleri, hizmet kalitesi, ikram kalitesi, esnaflık ahlakı ve yaklaşımı ile fiyat politikası ile çarşıya çıkan komando personelimizi en güzel şekilde ağırlayarak misafirperverlikleriyle ev sahipliği yapacaklardır.

Tüm güvenlik güçlerimize, Dağ, Komando Okulu Komutanımız Tümgenaral Emre Tayanç ve tüm personelimize sağlık, sıhhat ve başarılar diliyorum.' ifadelerinde bulundu (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler