Şehit Erkan Pala Anadolu Lisesi organizasyonuyla ailelere yönelik “Aile İçi İletişim Semineri” yarın gerçekleştirilecek.
Program, 7 Ekim 2025 Salı günü saat 19.30’da ITKM Gül Salonu’nda yapılacak.
Seminerde, iletişim alanındaki çalışmalarıyla tanınan Zekeriya Efiloğlu ailelerle bir araya gelecek. Etkinlikte; aile içi sağlıklı iletişim yöntemleri, ebeveyn-çocuk ilişkileri ve toplumsal dayanışmayı güçlendiren yaklaşımlar ele alınacak.
Programa; IYAŞ Selçuklu Ortaokulu, Hızırbey Ortaokulu, İbrahim Şener Ortaokulu, Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu ve Şehit Mehmet Ünal İlkokulu öğrencilerinin aileleri de davet edildi.
Türkiye Yüzyılı – Eğitim Yüzyılı vizyonu kapsamında düzenlenen seminerin, ailelerin bilinçlenmesine ve toplumsal bağların kuvvetlenmesine önemli katkı sağlaması hedefleniyor.