Kalbi durdu: Deprem uzmanı Övgün Ahmet Ercan'dan kötü haber! 'Dün akşam kalp sektesi geçirdim'
Kalbi durdu: Deprem uzmanı Övgün Ahmet Ercan'dan kötü haber! 'Dün akşam kalp sektesi geçirdim'
İçeriği Görüntüle

Arabesk müziğin usta ismi Ümit Besen, vasiyetinin olmadığını belirterek çocukları arasında miras kavgası yaşanmayacağını söyledi. Açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Usta sanatçı Ümit Besen, Etiler'deki bir mekanda sahne aldı. Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Besen, vasiyetle ilgili açıklamalarda bulundu.

Gazetecilerin, Ferdi Tayfur'un vefatının ardından çocukları arasında yaşanan miras kavgasını hatırlatarak yönelttiği "Vasiyetiniz var mı?" sorusuna Besen, "Benim vasiyetim yok. Vasiyetim ne olabilir ki? Ben hayattayken her şeyi ayarlayan bir insanım. Öldükten sonraya bırakmam hiçbir şeyi. Kavga-dövüş olmaz. Benim çocuklarım pırlanta gibidir. Herkes birbirine bağlıdır. Hepsinin de kışlığını, yazlığını, evlerini, arabalarını almışımdır" yanıtını verdi.

68 yaşındaki sanatçı, çocuklarına bırakacağı en büyük mirasın maddi değil, manevi değerler olduğunu vurguladı. Besen, "Onların en büyük mirası, babalarının bıraktığı izdir, sevgidir, bestelerdir. En büyük sahip çıkacakları şey, babalarının karakteriyle ve onun duygularıyla onu yaşatacak şekilde yürümeleridir" dedi.

Ferdi Tayfur'un 2 Ocak 2025'te hayatını kaybetmesinin ardından ailesinde miras krizi yaşanmış, açıklanan vasiyette bazı çocuklarının olmaması dikkat çekmişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ