Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanlığı, Türkoloji Parkı’nda kurduğu tanışma standıyla gençlerle bir araya geldi. Akşam boyunca devam eden çalışma kapsamında gençlere çay, ikramlıklar ve bilgilendirme materyalleri dağıtıldı.
Standı ziyaret eden gençlerle tek tek sohbet eden İl Başkanı Musa Korkmaz, Merkez ilçe gençlik kolları başkanı İsmail Dalfidan ve gençlik kolları yöneticileri; CHP’nin gençlere yönelik çalışmaları, yerel projeler ve katılım imkânları hakkında bilgi verdi. Etkinlik boyunca özellikle üniversite öğrencilerinin yoğun ilgisi dikkat çekti.
İl Başkanı Musa Korkmaz, gençlerle kurulan doğrudan temasın önemine değinerek, “Gençlerimizin enerjisi ve beklentileri bizim yol göstericimizdir. Onları dinlemeye ve birlikte üretmeye devam edeceğiz” dedi.
Etkinlik sırasında, CHP Isparta İl Başkanlığı tarafından 21 Aralık’ta düzenlenecek Yılsonu Gençlik Kahvaltısı için de davette bulunuldu. Gençler, ortak dayanışmanın güçlenmesi amacıyla yapılacak kahvaltıya katılmaya çağrıldı.
İl Başkanlığı yetkilileri, benzer saha çalışmalarının kentin farklı noktalarında süreceğini belirtirken, standı ziyaret eden gençler sıcak karşılamadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
CHP Isparta İl Başkanlığı, gençlerin söz sahibi olmasını destekleyen çalışmalarına kararlılıkla devam edeceğini açıkladı.




