Isparta’da taekvando denildiğinde akla ilk gelen kulüplerden biri olan Erbil Spor Kulübü, düzenlenen kuşak terfi sınavıyla sporcularını yeni kuşaklarına kavuşturdu.
Gerçekleştirilen sınavda hünerlerini sergileyen genç sporcular, antrenörlerinden geçerli not alarak bir üst kuşağa yükselmenin sevincini yaşadı. Heyecanlı anların yaşandığı organizasyonda aileler de çocuklarının başarısına ortak oldu.
Kuşak sınavının ardından açıklamalarda bulunan kulüp antrenörlerinden Yaşar Ersoy, tekvandonun yalnızca bir savunma sanatı olmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Burada sadece savunma sanatlarını değil, aynı zamanda disiplini de öğretiyoruz. Aileye saygıyı, düzenli yaşamı, yeme içme alışkanlığını kazandırmaya çalışıyoruz. Bunun yanında çocuklarımızı teknoloji bağımlılığından uzak tutmak için de büyük çaba gösteriyoruz. Yeni kuşaklarına kavuşan tüm sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”
Kuşak terfi sınavını başarıyla tamamlayan sporcular, yeni kuşaklarını takarak hatıra fotoğrafı çektirdi.






