AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Isparta’da bir dizi program gerçekleştirdi.
AK Parti Isparta İl Başkanı Furkan Cem Er’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyaretlerde hem teşkilat çalışmaları değerlendirildi hem de çeşitli ziyaretler yapıldı. Program kapsamında AK Parti Isparta İl Başkanlığı tarafından düzenlenen II. Danışma Meclisi Toplantısı, Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya’nın katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda teşkilat çalışmaları, sosyal politikalar alanındaki projeler ve Isparta’daki çalışmalar ele alınırken, birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Ziyaret programı kapsamında Dr. Fatma Betül Sayan Kaya ile birlikte geçtiğimiz hafta Katar’da meydana gelen kazada şehit olan Binbaşı Sinan Taştekin’in ailesine taziye ziyaretinde bulunuldu. Ziyarette şehidin ailesine başsağlığı dilekleri iletilirken, şehitlerin emaneti olan ailelerin her zaman yanlarında oldukları vurgulandı. Genel Başkan Yardımcısı Kaya daha sonra AK Parti Isparta İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek İl Başkanı Furkan Cem Er ve teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette teşkilatın yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verilirken, önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalar değerlendirildi. Program kapsamında Dr. Fatma Betül Sayan Kaya ve beraberindeki heyet, Isparta Belediyesi’ni de ziyaret ederek Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i ve belediye yönetimiyle görüşmeler gerçekleştirdi. Ziyaretlerin devamında ise Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi ile Isparta Muharip Gaziler Derneği ziyaret edildi. Heyet, Dernek Başkanı Ali Savcı, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hamit Gülbiçer, kahraman gaziler ve şehit yakınlarıyla bir araya gelerek sohbet etti. AK Parti Isparta İl Başkanı Furkan Cem Er, ziyaretlerin ardından yaptığı değerlendirmede, Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya’yı Isparta’da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, “Şehrimizde gerçekleştirdiğimiz programlarda teşkilatımızla bir araya geldik, şehit ailelerimizi ve gazilerimizi ziyaret ettik. Sayın Genel Başkan Yardımcımıza Isparta’mıza gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ediyoruz” dedi.


