Isparta’da vahşice öldürülen Ferdi Özdemir cinayeti, ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündemdeki yerini koruyor.
Isparta’da vahşice öldürülen Ferdi Özdemir cinayeti, ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündemdeki yerini koruyor.
Ferdi Özdemir’in eşi Ümran Özdemir ve ailesinin konuk olduğu programda, cinayete dair yeni iddialar ortaya çıkıyor.
Ümran Özdemir, canlı yayında, cep telefonu uygulaması üzerinden tanıştığı bir kişiyle yazıştığını kabul etti. Ümran Özdemir, tanıştığı kişinin tır şoförü olduğunu ve Isparta’ya hiç gelmediğini, yalnızca yazıştıklarını belirtti. Ayrıca, eşi Ferdi Özdemir'in kendisine şiddet uyguladığını öne sürdü. Ancak Ferdi Özdemir’in ailesi bu iddialardan haberdar olmadıklarını açıkladı.Canlı yayında, Ümran Özdemir’e, Ferdi Özdemir’in öldüğü gün Jandarma'ya götürülürken neden telefonundaki mesajları sildiği soruldu. Ümran Özdemir, bu soruya "Ben hep temizliyordum" diyerek yanıt verdi.Cinayetle ilgili yeni gelişmeler devam ediyor. Ümran Özdemir’in komşusu Sevilay Çetiner'in eltisi Arife Çeliker, programda ilginç bir açıklama yaptı. Arife Çeliker, Seydi adlı bir kişinin Ümran Özdemir'e arkadaşlık isteği gönderdiğini, ancak bu isteği Ümran Özdemir’in kızının attığını iddia etti. Bunun nedenini sorduklarında ise, "Babam akşam olunca telefonumu yasaklıyor, telefonum şarjdaydı, babamın telefonuyla attım" cevabını aldıklarını aktardı.Programda, Ferdi Özdemir’in cinayetiyle ilgili daha birçok iddia ve yeni gelişme gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Isparta’daki bu vahşi cinayetin ardından geriye kalan sorular ve kuşkular, izleyenlerin dikkatini çekmeye devam ediyor.




