AFAD'dan gelen son dakika deprem bildirimine göre Malatya Kale'de 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika deprem haberine göre bir hasar oluşmadığı kaydedildi.

Kandilli Rasathanesi'nden yapılan son dakika açıklamasına göre; Muğla'da 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Vatandaşlar tarafından hissedilen 4,0 şiddetinde deprem paniğe neden oldu. İlk etapta sosyal medyada yayılan depreme dair Kandilli Rasathanesi ve AFAD açıklama yaptı. Valilik, Belediye tarafından da henüz bir açıklama yapılmadı. 


BMKG, depremin merkez üssünün Doğu Java eyaletindeki Tuban'ın 132 km kuzeyinde olduğunu söyledi. Sarsıntı komşu ülkelerde de hissedildi. Deprem sonrası sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapıldı. 


AFAD ve Kandilli tarafından yayımlanan listede İstanbul, Elazığ, Bolu, Düzce, Muğla, Kayseri, Tokat, Bingöl, Kahramanmaraş, Hatay, Adana, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

Editör Hakkında