Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Yeşilay Metin Demir Karate Türkiye Şampiyonası’nda il sporcularının elde ettiği derecelere ilişkin açıklama yaptı.

59 ilden, 468 kulüpten ve 5130 sporcunun katılımıyla düzenlenen şampiyonada Isparta’yı temsil eden sporcular önemli başarılara imza attı.

Ispartaspor’da, Playof Umutları Son Haftaya Taşındı
Ispartaspor’da, Playof Umutları Son Haftaya Taşındı
İçeriği Görüntüle

Müsabakalar sonrası sporcular, Müdür Murat Çağrı Kaya ile bir araya gelerek hem deneyimlerini paylaştı hem de gelecek hedeflerini aktardı. İl Müdürü Kaya’nın sporcuları tebrik ederek gençliğin her zaman destekçisi olduklarını ifade ettiği öğrenildi.

Karakaş Spor Kulübü sporcuları şampiyonada şu dereceleri elde etti:
1.’lik: Zeynep Mila Öztekin, Yusuf Güzel, Mukaddes Feyza Yükselmiş
2.’lik: Muhammed Emin Turhan, Göktuğ Akşen, Ayzen Güngör
3.’lük: Meriç Ünal, Ramazan Talha Korkmaz, Büşra Gündüz

Ayrıca 5 sporcu Türkiye 5’incisi olurken, 6 sporcu da Balkan Şampiyonası’nda milli takım adına mücadele etme hakkı kazandı.

Öte yandan 4-5 Nisan 2026 tarihlerinde düzenlenen Ümit, Genç ve U21 Spor Toto Türkiye Premier Ligi’nde Karakaş Spor Kulübü sporcusu Ahmet Mert Karakaş Türkiye üçüncüsü oldu.

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Çağrı Kaya, elde edilen başarıların Isparta sporuna önemli katkı sağladığını belirterek tüm sporcuları ve antrenörleri tebrik etti.

Kaynak: HABER BÜLTENİ