Son dakika haberi: Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden yapılan açıklamaya göre, Van'da hafif şiddetli bir deprem kaydedildi. Sarsıntı, Van'ın Çitören yerleşkesinde meydana geldi. Deprem çevre yerleşim yerlerinde de hissedildi.
Son dakika haberine göre, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, Van Çitören'de 3,5 büyüklüğünde bir deprem olduğunu bildirdi. Depremin derinliği 5.0 kilometre olarak saptandı. Yerin sığ bir noktasında gerçekleşen depremde, ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuz durum veya hasar bildirilmedi.
SON DEPREMLER...
AFAD ve Kandilli tarafından yayımlanan listede İstanbul, Bursa, Yalova, Elazığ, Bolu, Alanya, Afyonkarahisar, Düzce, Muğla, Kayseri, Tokat, Bingöl, Kahramanmaraş, Hatay, Adana, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.