Isparta Lokantacılar, Kasaplar, Fırıncılar, Pastacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özgür Tunçbilek, 29 Mart 2026 tarihinde gerçekleştirilen genel kurulun ardından önemli açıklamalarda bulundu. Tunçbilek, yapılan genel kurulun sadece bir seçim sonucu olmadığını, aynı zamanda esnafın ortak emeğinin, inancının ve birlikteliğinin güçlü bir göstergesi olduğunu vurguladı.

Başkan Tunçbilek açıklamasında, kendisine duyulan güvene teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:
“Değerli esnaf arkadaşlarım, meslektaşlarım, ustalarım; 29.03.2026 tarihinde gerçekleştirdiğimiz genel kurul, yalnızca bir seçimin sonucu değil, ortak emeğimizin, inancımızın ve birlikteliğimizin bir göstergesidir. Bana duyduğunuz güven için Sayın yönetim kurulu üyelerimize ve değerli oda üyelerimize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.”

Kaya: “Gönül belediyeciliğini en güzel icra eden başkanlarımızdansınız”
Kaya: “Gönül belediyeciliğini en güzel icra eden başkanlarımızdansınız”
İçeriği Görüntüle

Genel kurulun yoğun katılımla gerçekleştiği öğrenilirken, Tunçbilek’in başkanlığa seçilmesi esnaf camiasında memnuniyetle karşılandı. Yeni dönemde de esnafın sorunlarına çözüm üretmeye ve birlik beraberliği güçlendirmeye devam edeceklerini belirten Tunçbilek, tüm üyelerle birlikte çalışacaklarının altını çizdi.

Kaynak: HABER BÜLTENİ