Sosyal medyada “Barbie Kaymakam” olarak tanınan Tuğçe Orhan, Samsun’un Ladik ilçesinde vekaleten yürüttüğü görevden sonra asaleten kaymakamlığa atandı.
Geçtiğimiz aylarda sosyal medyada “Barbie Kaymakam” olarak ünlenen Tuğçe Orhan, Samsun’un Ladik ilçesinde vekaleten yürüttüğü kaymakamlık görevine resmi olarak atandı. 1995 doğumlu Orhan, güzelliği ve başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiriyor.

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarıyla kaymakamlık ve mülki idare kadrolarında yapılan değişiklikler arasında Tuğçe Orhan’ın asaleten Ladik Kaymakamı olarak atanması da yer aldı. Elazığ doğumlu Orhan, 21 Aralık 2021’de Elazığ Kaymakam Adayı olarak mesleğe başlamış, Bolu’nun Seben ilçesinde yaklaşık iki yıl kaymakamlık görevini sürdürmüştü.

Balıkesir'de art arda deprem! AFAD açıkladı
Balıkesir'de art arda deprem! AFAD açıkladı
İçeriği Görüntüle

Sosyal medyada Tuğçe Orhan’a “Barbie Kaymakam” lakabı verilmiş, Ladik ilçesinde vekaleten yürüttüğü kaymakamlık süreciyle de dikkatleri üzerine çekmişti. Resmen atamasıyla birlikte Orhan, görevine artık asaleten devam edecek.

Kaynak: Haber merkezi