Çocukların güvenliği için sürücüler hızlarını düşürmeli

Yayla Mahallesi Muhtarı Mustafa Kemal Başaran, mahallede yürütülen çalışmaların olumlu şekilde devam ettiğini belirterek, geçmiş yıllarda temizlik konusunda önemli başarılar elde ettiklerini söyledi. Başaran, mahallede bisiklet kullanan çocukların güvenliği için sürücülere de hızlarını düşürmeleri çağrısında bulundu.

Yayla Mahallesinde yürütülen çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Mahalle Muhtarı Mustafa Kemal Başaran, genel durumun olumlu olduğunu ifade etti.

Mahallede temizlik konusunda geçmiş yıllarda önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Başaran, koronavirüs salgını döneminde dahi Yayla Mahallesi’nin en temiz mahallelerden biri seçildiğini söyledi.

“Bu bir çalışma değil, yaşam programı”
“Bu bir çalışma değil, yaşam programı”
İçeriği Görüntüle

Başaran, “Koronavirüs döneminde dahi mahallemiz en temiz mahallelerden biri seçildi. Mahallemizde çalışmalar gayet güzel gidiyor. Her şey yolunda” dedi.Mahallede özellikle çocukların bisiklet kullanımının arttığına dikkat çeken Başaran, araç sürücülerinden daha dikkatli olmalarını istedi.

Çocukların güvenliği açısından sürücülerin mahalle içerisinde hızlarını düşürmeleri gerektiğini belirten Başaran, “Tek ricamız şoförlerimizin yavaş gitmesi. Bisikletçi çocuklarımız çok fazla. Çocuklarımızın güvenliği için sürücülerimizin daha dikkatli olmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Başaran, mahallede çalışmaların aynı şekilde olumlu şekilde sürdürülmesini hedeflediklerini belirterek, vatandaşların da özellikle çocukların güvenliği konusunda sürücülere daha duyarlı olmaları gerektiğini vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi