CHP Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabı üzerinden iktidara yönelik dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.
İşte Detaylar...
Enginyurt, geçmişte Süleyman Demirel’in söylediği meşhur “Tencerenin deviremeyeceği hükümet yoktur” sözünü temel alan bir karikatür yayımlayarak günümüz siyasi atmosferine göndermede bulundu.
Paylaştığı karikatürde, “Süleyman Demirel bugün yaşasa ne derdi?” sorusu soruluyor ve cevaben Demirel’in şu şekilde konuşturulduğu görülüyor: “Tencerenin deviremeyeceği hükümet yoktur”
Cemal Enginyurt bu esprili ama eleştirel karikatüre, “Ey gidi Koca Demirel. Bunlar tencereyi de çaldılar. Ruhun şad olsun.” notunu düşerek hem eski lider Demirel’i anmış hem de mevcut iktidara yönelik sert bir eleştiri dile getirmiş oldu.
Enginyurt'un paylaşımı: