“Şaşkın Milyoner”, "Doktor Civanım", "Kanlı Nigar", "Sevenler Ölmez" filmleri ile hafızalara kazınan Yeşilçam'ın gamzeli güzeli yoğun bakıma kaldırıldı.
İşte Ayrıntılar...
Yeşilçam'ın gamzeli güzeli olarak tanınan ve uzun süredir kolon kanseriyle mücadele eden Bahar Öztan yoğun bakıma kaldırılarak entübe edildi
“Şaşkın Milyoner”, "Doktor Civanım", "Kanlı Nigar", "Sevenler Ölmez" filmleri ile hafızalara kazınan Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan yoğun bakıma kaldırıldı. Uzun bir süredir kolon kanseriyle mücadele eden Öztan'ın entübe edildiği öğrenildi.
DAHA ÖNCE 4 KEZ KANSERİ YENDİ
Bahar Öztan, daha önce dört kez kanseri yenmeyi başardı. Öztan son olarak bir yıl önce kolon kanserine yakalanmış ve ameliyat geçirmişti. Tedavisinin devam ettiği hastaneden sevenlerine seslen Öztan şu şöyle konuşmuştu:
“Herkese merhaba, bu videoyu size çok daha önce çekmek isterdim ama ikinci bir ameliyat daha geçirdiğim için dolayısıyla tekrar başa döndük. Neyse ki şu anda çok şükür iyiyim. Bundan önceki günler halim yoktu. Telefonu dahi elime alamamıştım. Her şey yolunda gayet güzel gidiyor. Hepinizi çok seviyorum.
Oğlumu, erkek kardeşimi, arkadaşlarımı, sevdiklerimi, sevenlerimi, hepinizi çok seviyorum. Beni merak etmeyin her şey yolunda. İnşallah daha da iyi olacak. Hâlâ hastanedeyim. Kısa bir zaman sonra mutlaka çıkarım. Size kucak dolusu sevgiler. Dualarınız o kadar iyi geldi ki teşekkür ediyorum."