Hizmet-İş Sendikası Isparta İl Başkanı Caner Macit ve yönetim kurulu üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın çalışanları ziyaret ederek anlamlı bir güne imza attı.

Kadın emeğinin ve fedakârlığının toplumun her alanında büyük bir değer taşıdığını vurgulamak amacıyla gerçekleştirilen ziyarette, çalışan kadınlara sukulent çiçeği hediye edildi. Doğayı, sabrı ve emeği simgeleyen bu özel hediye, kadın çalışanlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Ziyaret sırasında duygularını dile getiren kadın çalışanlar, böylesine anlamlı bir günde kendilerinin unutulmamasından dolayı mutluluk duyduklarını belirterek Hizmet-İş Sendikası yönetimine teşekkür etti.

Hizmet-İş Sendikası Isparta İl Başkanı Caner Macit ise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Kadın çalışanların haklarına ilişkin çağrı
Kadın çalışanların haklarına ilişkin çağrı
İçeriği Görüntüle

“Kadınlar, hayatın her alanında emekleri, fedakârlıkları ve güçlü duruşlarıyla toplumumuzun en değerli yapı taşlarıdır. Çalışma hayatında da büyük bir özveriyle görev yapan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü yürekten kutluyorum. Kadınların emeğine, alın terine ve üretkenliğine her zaman saygı duyuyor, onların yanında olmaya devam edeceğimizi bir kez daha ifade etmek istiyoruz.”

Gerçekleştirilen ziyaret, hem kadın emeğine verilen değerin bir göstergesi hem de 8 Mart’ın anlam ve önemini hatırlatan sıcak ve samimi bir buluşma olarak hafızalarda yer aldı.

877190B5 52D0 4778 85Bc 20Fad5B7E201B0404994 5Eb1 42Af 88Ae 7E3D938F7A72Ac727A6B A209 4389 9Fca B53Fe03C01561077B9F4 44Af 4711 A8Be 26E254B93A59

Kaynak: Haber Merkezi