Isparta’da polis ekipleri tarafından 26 Eylül 2026 tarihinde il merkezi ve tüm ilçelerde eş zamanlı denetim yapıldı.

Vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, suç ve suçlularla etkin mücadele edilmesi amacıyla gerçekleştirilen uygulama kapsamında kent merkezindeki birçok noktada denetim ve kontroller gerçekleştirildi.

Ekipler tarafından Kaymakkapı Meydanı, 6 Mart Caddesi, IYAŞ AVM önü ve çevresi, Toptancılar Sitesi ve çevresi, Bozanönü Caddesi, Ayazmana Mesireliği ile Çayboyu-Gökçay Mesireliği başta olmak üzere belirlenen noktalarda uygulama yapıldı. Ayrıca kentin tüm ilçelerinde de eş zamanlı denetimler gerçekleştirildi.

Isparta Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla denetimlerini aralıksız sürdüreceği belirtildi.

Bekir Sadık Kip hayatını kaybetti
Bekir Sadık Kip hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Haber Merkezi