Isparta Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) ile Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Kamu hizmetlerinin desteklenmesi amacıyla hayata geçirilecek program kapsamında toplam 110 kişi istihdam edilecek.
Başvurular 22-26 Nisan Tarihlerinde
İşgücü Uyum Programı (İUP) için başvurular bugün itibarıyla başladı. Adaylar, 26 Nisan 2026 tarihine kadar başvurularını şu kanallar üzerinden gerçekleştirebilecek:
• e-Devlet şifresi ile sistem üzerinden,
• ALO 170 iletişim hattı aracılığıyla,
www.iskur.gov.tr internet adresi e-şube bölümünden,
• İŞKUR İl Müdürlüğüne şahsen müracaat ederek.
8 Ay Süreli İstihdam ve Noter Kurası
Program kapsamında seçilecek 110 katılımcı, 8 ay süreyle görev yapacak. Katılımcıların belirlenmesi süreci şeffaflık ilkesi gereği noter huzurunda gerçekleştirilecek.
Noter kurası, 29 Nisan 2026 tarihinde saat 10.00’da Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılacak. Hak kazanan isimler, kura çekiminin ardından görev yerlerine yönlendirilecek.
Ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0246 218 13 35 numaralı telefondan veya Isparta İŞKUR internet sitesi üzerinden kuruma ulaşabilirler.

“MUTLULUĞU YAŞAMAK” PANELİNE YOĞUN İLGİ
“MUTLULUĞU YAŞAMAK” PANELİNE YOĞUN İLGİ
İçeriği Görüntüle

Isparta'da Dev İşbirliği 110 Kişi İş Sahibi Olacak! (1)

Kaynak: HABER MERKEZİ