İNŞAAT SEKTÖRÜ DURMA NOKTASINA GELDİ
İNŞAAT SEKTÖRÜ DURMA NOKTASINA GELDİ
İçeriği Görüntüle

Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, düzenledikleri “SnowMeet” etkinliğiyle TÖMER’de öğrenim gören yabancı uyruklu öğrencileri Davraz Kayak Merkezi’nde bir araya getirdi.

Barida Davraz Otel, Isparta İl Özel İdaresi ve Mustafa Karagöz’ün sponsorluğunda hayata geçirilen etkinlik, öğrencilerin hazırladığı sandviç ikramlarıyla başladı. Ardından katılımcılara sıcak çikolata ikram edildi ve gondollarla zirveye çıkıldı. Program kapsamında sucuk-ekmek ikramı yapılırken, etkinlik ateş başında müzik ve danslarla devam etti.

SDÜ Halk Oyunları Topluluğu üyelerinin desteğiyle misafirlere Horon ve Damat Halayı gibi geleneksel halk oyunları tanıtıldı. Kültürel paylaşımın ön planda olduğu etkinlik, “Dilek Ağacı”na nazar boncuklu kurdelelerin bağlanması ve katılımcılara anı hediyelerinin takdim edilmesiyle sona erdi.

Bitirme projesi kapsamında gerçekleştirilen SnowMeet etkinliği; SDÜ Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri Damla Yıldız, Diba Nur Balkız, Eda Işlakoğlu, Elif Taghan, Elif Sena Sarıtepe, Leyla Yeşilfidan, Merve Yurga ve Mustafa Aksoy tarafından hazırlandı.

Kaynak: Haber Merkezi