Okyanus Balıkçılık İşletmecisi Yücel Kaya, tezgâhtan balık satın alan müşterilere yönelik pişirme hizmeti sunduklarını belirterek, özellikle sezonun öne çıkan balıklarından palamutta özel bir uygulamaya gittiklerini açıkladı.

Kaya, müşterilerin tezgahtan seçtikleri balıkları işletmede pişirtebildiklerini ve hazırlanan balıkları evlerine götürebildiklerini söyledi. Pişirme hizmetinin genel olarak kilogram üzerinden hesaplandığını ifade eden Kaya, “Pişirme ücretimiz kilogram başına 100 TL” dedi.

Fiyatları mümkün olduğunca geçmiş yıllardaki seviyelere yakın tutmaya çalıştıklarını belirten Kaya, vatandaşların bütçesini de göz önünde bulundurduklarını kaydetti.

PALAMUTTA PİŞİRME ÜCRETİ 50 TL

METİN ÇELİK DERİ OSB’DE ÜYELERLE BULUŞTU
METİN ÇELİK DERİ OSB’DE ÜYELERLE BULUŞTU
İçeriği Görüntüle

Sezonun öne çıkan balıklarından birinin palamut olduğunu ifade eden Kaya, balığın gramajına göre fiyatların değiştiğini söyledi.

Geçtiğimiz dönemde 300-400 gramlık palamutların tanesinin yaklaşık 80-100 TL seviyesinde olduğunu belirten Kaya, balıkların büyümesiyle birlikte fiyatların da değiştiğini ifade etti. Kaya, şu anda 800-900 gram civarındaki palamutların tanesinin yaklaşık 200 TL seviyesinde olduğunu aktardı.

Palamut için özel bir pişirme uygulaması başlattıklarını belirten Kaya, “Normalde kilogram başına 100 TL olan pişirme ücretini palamutta 50 TL olarak uyguluyoruz” dedi.

Kaya, uygulamayla müşterilerin taze balığı uygun fiyatla pişmiş olarak alıp evlerinde tüketebilmelerini amaçladıklarını ifade etti.

Kaynak: Haber merkezi