Isparta’da kurumlar arası dayanışmayı güçlendiren anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. Atatürk Kütüphanesi temsilcileri, Tüm Emekliler Derneği Isparta Şubesi’ni ziyaret ederek, Şube Başkanı Hayati Yıldız ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen buluşmada, kültürel faaliyetler, sosyal projeler ve toplum yararına yapılabilecek ortak çalışmalar üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaret boyunca gösterilen ilgi ve misafirperverlik, katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Atatürk Kütüphanesi yetkilileri, özellikle emeklilere yönelik sosyal ve kültürel çalışmaların önemine değinerek, bu tür ziyaretlerin kurumlar arası iletişimi güçlendirdiğini ve ortak projelerin önünü açtığını ifade etti. Dernek Başkanı Hayati Yıldız ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iş birliğine her zaman açık olduklarını vurguladı.

ISPARTA’NIN SU İHTİYACININ YÜZDE 60’INI 2 BARAJ KARŞILAYACAK
ISPARTA’NIN SU İHTİYACININ YÜZDE 60’INI 2 BARAJ KARŞILAYACAK
İçeriği Görüntüle

Ziyaret sonunda Atatürk Kütüphanesi temsilcileri, nazik ev sahiplikleri dolayısıyla başkan Hayati Yıldız ve yönetimine teşekkürlerini iletti. Gerçekleşen bu anlamlı buluşmanın, ilerleyen süreçte hayata geçirilecek ortak çalışmalarla daha da pekişmesi bekleniyor.

Muhabir: Nazlı Nur Çınardal