Okulların açılmasıyla birlikte Isparta’da velilerin kırtasiye telaşı da başladı. Çocuklarının okul ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla karşılamak isteyen vatandaşlar, hesaplı ürünlerin satıldığı kırtasiyelere yönelirken, Pirimehmet Mahallesi 13. Cadde’de hizmet veren Kardeşler Kırtasiye yoğun ilgi görüyor.

Uzun yıllardır Isparta’da kırtasiye sektöründe faaliyet gösteren işletme, ticari hayatını sonlandırma kararı nedeniyle elindeki ürünleri yaklaşık 2 yıl öncesinin fiyatlarıyla vatandaşlara sunuyor. Kardeşler Kırtasiye İşletmecisi Mehmet Kaya, okul sezonunun başlamasıyla birlikte velilerin artan kırtasiye masraflarını göz önünde bulundurarak ürünleri mümkün olduğunca uygun fiyatlarla satışa sunduklarını belirtti.

“AMACIMIZ ELİMİZDEKİ ÜRÜNLERİ UYGUN FİYATLARLA VATANDAŞIMIZA ULAŞTIRMAK”

Mehmet Kaya, satışlarla ilgili yaptığı açıklamada, uzun yıllardır Isparta’da hizmet verdiklerini belirterek, “Yıllardır bu sektörde vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Ticari hayatımızı sonlandırma kararı aldığımız için elimizde bulunan ürünleri yüksek kâr amacı gütmeden, mümkün olduğunca uygun fiyatlarla vatandaşlarımıza sunuyoruz. Özellikle okul sezonunun başlamasıyla velilerimizin masraflarının arttığını biliyoruz. Biz de bu süreçte ailelerin bütçesine bir nebze olsun katkı sağlamak istiyoruz.” dedi. Kaya, ürünlerin fiyatlarını belirlerken güncel piyasa fiyatlarından ziyade mevcut stokları eritmeye odaklandıklarını ifade ederek, “Ürünlerimiz kaliteli ve kullanılmamış ürünler. Fiyatlarımız ise piyasadaki güncel rakamların oldukça altında. Stoklarımız tükendiğinde satışlarımız da sona erecek.” diye konuştu.

ÇANTADAN DEFTERE, KALEMDEN BOYA SETLERİNE KADAR

Kardeşler Kırtasiye’de okul çantalarından defterlere, kalemlerden boyama kalemlerine, beslenme çantalarından çeşitli okul malzemelerine kadar çok sayıda ürün uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.

ITSO BAŞKAN ADAYLARI BİR ARAYA GELDİ
ITSO BAŞKAN ADAYLARI BİR ARAYA GELDİ
İçeriği Görüntüle

İşletmede;

• Beslenme çantaları 50 TL

• Okul çantaları 250 TL

• Faber-Castell kalemler 15 TL

• Boyama kalemleri 100 TL gibi fiyatlarla satış yapılırken, çok sayıda kırtasiye ürünü de stoklarla sınırlı olmak üzere vatandaşlara sunuluyor. Mehmet Kaya, özellikle okula yeni başlayan çocukların ailelerinin yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, “Vatandaşlarımız fiyatları görünce şaşırıyor. Ancak bizim amacımız artık ticari faaliyetimizi sonlandırırken elimizdeki ürünleri değerlendirmek ve vatandaşımıza da uygun fiyat avantajı sunmak. Ürünlerimiz bittiğinde bu fiyatları bulmak mümkün olmayacak.” ifadelerini kullandı. Kardeşler Kırtasiye, Pirimehmet Mahallesi 13. Cadde’de stoklar tükenene kadar hizmet vermeye devam edecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ