YENİ ADLİ YIL TÖRENLE BAŞLADI
YENİ ADLİ YIL TÖRENLE BAŞLADI
İçeriği Görüntüle

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 2026-2027 sezonunda mücadele edecek olan Isparta 32 Spor’da yeni sezon hazırlıkları devam ederken, Kulüp Başkanı Koray Palaz’dan taraftarlara önemli bir çağrı geldi.

Isparta 32 Spor’un bir şehir kulübü olduğuna dikkat çeken Palaz, sezon boyunca taraftar desteğinin büyük önem taşıdığını ifade etti. Takımın başarıya ulaşması için yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarların birlikte hareket etmesi gerektiğini belirten Palaz, camiaya birlik mesajı verdi.

“BİZİ YALNIZ BIRAKMASINLAR”

Başkan Palaz, sezonun kolay geçmeyeceğini ancak takım olarak zorlukların üstesinden gelmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Palaz, “Lütfen taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın. Hiçbir sezon kolay değildir. Ancak biz bu işi kolaylaştırmak için oyuncu grubumuz ve çalışma arkadaşlarımızla birlikte gecemizi gündüzümüze katmaya hazırız. Bu süreçte bütün taraftarlarımıza, herkese ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

Isparta 32 Spor’un kentle bütünleşen bir kulüp olduğuna vurgu yapan Palaz, taraftarların tribünlerdeki desteğinin futbolculara da önemli bir motivasyon sağlayacağını belirtti. Yeni sezonda hedeflere ulaşabilmek adına şehirde birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi gerektiğini ifade eden Palaz, Isparta 32 Spor’un başarısının yalnızca kulüp yönetiminin değil, tüm Isparta’nın ortak başarısı olacağını dile getirdi.

Isparta 32 Spor, 2026-2027 sezonunun ilk haftasında 6 Eylül 2026 Pazar günü saat 19.00’da Isparta Atatürk Stadyumu’nda Adana Demirspor’u konuk edecek. Sezonun ilk maçında tribünlerin dolması ve taraftarların takımlarına destek vermesi bekleniyor.

Muhabir: Yavuz Akol