35 YILLIK TECRÜBE, 20 YILLIK ISPARTA HİZMETİ

Okyanus Balıkçılık Aşçısı Yücel Bakır, yaklaşık 35-38 yıldır balık sektöründe çalıştığını belirterek, meslek hayatında Antalya, yurt dışı ve gemilerde de görev yaptığını ifade etti.

Bakır, Okyanus Balıkçılık’ın Isparta’daki geçmişine ilişkin, “Okyanus Balıkçılık olarak Isparta’ya yaklaşık 20 yıldır hizmet veriyoruz. İlk olarak Gölcük yolu üzerinde başladık. Daha sonra çarşı merkezinde, Sağlık Müdürlüğü’nün karşısında hizmetimize devam ettik. Şimdi ise yeni konseptimizle hizmet veriyoruz” dedi.

ÜÇ YILDIR PLANLANAN KONSEPT HAYATA GEÇTİ

Yeni işletme konseptini yaklaşık üç yıldır planladıklarını söyleyen Bakır, bu düşüncenin sonunda hayata geçirildiğini belirtti.

Yeni konseptte müşterilere yalnızca balık satışı yapılmadığını ifade eden Bakır, balığın yanında tüketilebilecek çok sayıda ürün ve mezenin de hazırlandığını söyledi.

Bakır, müşterilerin balığını tezgahtan seçerek pişirtebildiğini, isterse işletmede oturarak tüketebildiğini, isterse hazırlanan ürünleri paket yaptırarak evine götürebildiğini aktardı.

İşletmenin Firüz Mahallesi’nde, Yapı Kredi’nin üst tarafında, Kunduracılar Sitesi’nden inen ve Mimar Sinan Caddesi’ne çıkan yol üzerinde hizmet verdiği belirtildi.

TEZGÂHTAN SEÇ, PİŞİRT VE EVİNE GÖTÜR

Yeni konseptin temel özelliklerinden birinin müşteriye seçim özgürlüğü sunduğunu belirten Yücel Bakır, tezgâhta farklı balık ve deniz ürünlerinin bulunduğunu söyledi.

Müşterilerin balığını kendi seçebildiğini ifade eden Bakır, seçilen balığın işletmede pişirilebildiğini veya eve götürülmek üzere hazırlanabildiğini belirtti.

İşletmede yaklaşık 30-40 çeşit deniz ürünü ve meze bulunduğunu kaydeden Bakır; ahtapot, karides, kalamar, midye, kalkan ve farklı deniz ürünlerinin müşterilerin beğenisine sunulduğunu söyledi.

BALIK EKMEKTEN BALIK BURGER’E

Okyanus Balıkçılık’ın yeni konseptinde balıkla hazırlanan pratik ürünler de dikkat çekiyor.

Menüde balık ekmek, balık dürüm, balık burger ve balık köftenin yanı sıra köfte ekmek ve kokoreç gibi alternatif ürünler de yer alıyor.

Ürünlerde kullanılan malzemelere de dikkat ettiklerini belirten Bakır, kokoreçte kuzu eti, köftede ise kaburga eti kullandıklarını ifade etti.

YAKLAŞIK 30 ÇEŞİT EV YAPIMI MEZE

İşletmenin öne çıkan ürünlerinden biri de mezeler.

Yaklaşık 30 çeşit meze hazırladıklarını belirten Yücel Bakır, mezelerin tamamının kendi mutfaklarında hazırlandığını söyledi.

Menüde Çerkez tavuğu, atom, haydari, semizotlu yoğurt, köpoğlu ve Arnavut ciğerinin yanı sıra ahtapot, karides, yengeç lokum ve farklı deniz ürünleri mezeleri bulunuyor.

Bakır, kendi hazırladıkları mezelerin müşteriler tarafından beğenildiğini belirterek, balığın yanında farklı lezzetleri bir arada sunmayı amaçladıklarını ifade etti.

BALIK MENÜSÜ SALATALARLA TAMAMLANIYOR

Balığın yanında servis edilen salata ve yan ürünler de yeni konseptin önemli parçaları arasında yer alıyor.

İşletmede Gavurdağı salatası, Akdeniz salatası, Sezar salata, çoban salata, yeşil salata ve mevsim salatalarının yanı sıra roka ve çeşitli turşular da müşterilere sunuluyor.

Yücel Bakır, amaçlarının müşterilerin balığın yanında ihtiyaç duyabileceği ürünleri tek noktadan temin edebilmesini sağlamak olduğunu söyledi.

MENÜDE BALIK VE TANDIR ÇORBASI DA VAR

Okyanus Balıkçılık’ın menüsünde çorba çeşitleri de bulunuyor. Skorpit ve kırlangıç balığından hazırlanan balık çorbasının yanı sıra antrikot etinden hazırlanan tandır çorbası da müşterilerin beğenisine sunuluyor.

FAZLA ŞEKER BİRÇOK HASTALIK RİSKİNİ ARTIRABİLİYOR
FAZLA ŞEKER BİRÇOK HASTALIK RİSKİNİ ARTIRABİLİYOR
İçeriği Görüntüle

Yücel Bakır, 35 yılı aşkın sektör deneyimiyle hazırladıkları ürünlerde tazelik, lezzet ve hijyene önem verdiklerini belirterek, yeni konseptle birlikte farklı bir balık deneyimini Isparta halkıyla buluşturmayı hedeflediklerini ifade etti.

TÜM ISPARTA HALKINI BEKLİYORUZ

Okyanus Balıkçılık İşletmecisi Yücel Kaya, yeni konseptle birlikte Isparta halkına farklı bir balık ve deniz ürünleri deneyimi sunmayı amaçladıklarını belirterek tüm vatandaşları işletmeye davet etti.

Kaya, “Bismillahirrahmanirrahim diyerek yeni konseptimizle yolumuza devam ediyoruz. Okyanus Balıkçılık olarak yaklaşık 20 yıldır Isparta’ya hizmet veriyoruz. Şimdi yeni işletmemizle birlikte farklı bir konsepti Isparta halkının hizmetine sunduk” dedi.

Yeni işletmenin Pirimehmet Mahallesi’nde, Yapı Kredi Bankası’nın üst tarafında, Kunduracılar Sitesi’nden inen ve Mimar Sinan Caddesi’ne çıkan yol üzerinde bulunduğunu belirten Kaya, tüm Isparta halkını işletmeye davet etti. Balığı seven, taze deniz ürünlerini ve ev yapımı mezeleri tercih eden herkesi işletmelerinde ağırlamak istediklerini ifade eden Kaya, “Balık, meze, salata, pişirme ve paket servis… Balıkla ilgili aradığınız birçok ürünü tek noktada bulabileceğiniz yeni konseptimize tüm Isparta halkını davet ediyoruz” ifadelerini kullandı. Okyanus Balıkçılık’ta müşteriler, balıklarını tezgahtan seçerek pişirtebilir, işletmede tüketebilir veya paket yaptırarak evlerine götürebilirken; çeşitli deniz ürünleri, ev yapımı mezeler ve salata seçeneklerinden de faydalanabiliyor.

Okyanus Balıkçılıktan (5)Okyanus Balıkçılıktan (4)Okyanus Balıkçılıktan (3)Okyanus Balıkçılıktan (2)Okyanus Balıkçılıktan (1)

Kaynak: Haber Merkezi