Isparta Ticaret Borsası’nda seçim heyecanı 3 Ekim’de yaşanacak. Mevcut Başkan Hüdai Şahin, yeni dönem için üyelerinin karşısına rakipsiz çıkacak.

Isparta Ticaret Borsası’nda Meclis Organ Üyeliği Seçimleri 3 Ekim 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Ticaret Borsası hizmet binasında saat 09.00 ile 17.00 arasında yapılacak seçimlerde mevcut Başkan Hüdai Şahin, yeni dönem için üyelerinden vize almaya hazırlanıyor. Şahin, seçimlere şu ana kadar kendisine karşı aday çıkmaması nedeniyle rakipsiz giriyor.

DOR YAPI, TASARIM VE UYGULAMAYI BİR ARAYA GETİRİYOR
DOR YAPI, TASARIM VE UYGULAMAYI BİR ARAYA GETİRİYOR
İçeriği Görüntüle

Görev süresi boyunca Isparta tarım ve hayvancılığının gelişmesi için yoğun çalışmalar yürüten Hüdai Şahin, Borsa üyelerinin taleplerini yalnızca yerel düzeyde değil, Ankara’da da gündeme taşıdı. Üreticilerin ve sektör temsilcilerinin yaşadığı sorunların çözümü için ilgili kurum ve kuruluşlarla temaslarda bulunan Şahin, Isparta’nın tarımsal potansiyelinin daha güçlü şekilde değerlendirilmesi adına çalışmalar gerçekleştirdi.

Muhabir: Yavuz Akol