Türkiye Emekli Uzman Erbaşlar Derneği (TEMUD) tarafından uzman çavuşların hak ve taleplerine dikkat çekmek amacıyla Kayseri’den Ankara’ya başlatılan “Kahramanlara Hak Yürüyüşü” başarıyla tamamlandı.

Uzman erbaşların özlük hakları ve taleplerine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen yürüyüş kapsamında Kayseri’den yola çıkan katılımcılar, Ankara’nın Mamak ilçesinden Ulus Meydanı’na kadar yürüdü. Yürüyüşün ardından Ulus Meydanı’nda basın açıklaması gerçekleştirildi.

TEMUD Isparta İl Başkanı Muammer Yılmaz, yürüyüşün başarıyla tamamlanmasının ardından yaptığı açıklamada, uzman erbaşların haklı taleplerinin daha güçlü şekilde duyurulması açısından yürüyüşün önemli bir adım olduğunu ifade etti.

“KAHRAMANLARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Muammer Yılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“TEMUD Isparta olarak, ülkemizin güvenliği için yıllarca fedakârca görev yapan uzman çavuşlarımızın ve emekli uzman erbaşlarımızın haklı mücadelelerinin yanında olduğumuzu bir kez daha göstermek istedik. Kayseri’den başlayan ve Mamak’tan Ulus Meydanı’na kadar devam eden ‘Kahramanlara Hak Yürüyüşü’ başarıyla tamamlanmıştır.”

Yılmaz, yürüyüş boyunca gösterilen dayanışmanın kendileri açısından büyük anlam taşıdığını belirterek, uzman erbaşların yıllardır dile getirdiği sorunların çözümü için mücadelelerinin devam edeceğini söyledi.

“Bu yürüyüş yalnızca bir yürüyüş değildir. Vatanımız için görev yapmış kahramanlarımızın haklarının ve taleplerinin kamuoyunda daha güçlü şekilde duyulması adına atılmış önemli bir adımdır. Bizler TEMUD olarak dün olduğu gibi bugün de kahramanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”

“SESİMİZİ DUYURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

LİPÖDEM İLE MÜCADELEDE DOĞRU TEDAVİ NEDEN ÖNEMLİ?
LİPÖDEM İLE MÜCADELEDE DOĞRU TEDAVİ NEDEN ÖNEMLİ?
İçeriği Görüntüle

Ankara’da gerçekleştirilen basın açıklamasının da uzman erbaşların taleplerinin kamuoyuna aktarılması açısından önemli olduğunu vurgulayan Yılmaz, birlik ve beraberlik mesajı verdi. “Başta yürüyüşe katılan arkadaşlarımız olmak üzere, destek veren, sesimize ses katan herkese teşekkür ediyoruz. Uzman erbaşlarımızın haklarının teslim edilmesi ve yaşanan sorunların çözüme kavuşması için mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Kahramanlarımızın haklarını savunmak ve seslerini daha güçlü duyurmak için bundan sonra da çalışmalarımıza devam edeceğiz.” TEMUD Isparta İl Başkanı Muammer Yılmaz, yürüyüşün gerçekleştirilmesinde emeği bulunan tüm TEMUD üyelerine, emekli uzman erbaşlara, görevdeki uzman çavuşlara ve destek veren vatandaşlara teşekkür ederek açıklamasını tamamladı.

Kaynak: Haber Merkezi